Selecteer een pagina

De Jonge Strateeg op school

 

Bordspellen voor het brein 

Bordspellen op school

Wil je kinderen op school laten werken aan 21e Eeuwse Vaardigheden, Executieve Functies en meer op een leuke manier? Wil je een andere manier van lesgeven proberen en focussen op bijvoorbeeld Communicatie, Samenwerking, Sociale Vaardigheden en Ruimtelijk Inzicht? En wil je dat die manier ook door Harvard University Center on the Developing Child genoemd wordt als goed voor de ontwikkeling?

Neem dan eens contact op met de Jonge Strateeg!

Wij bespreken vooraf waar je op wilt focussen en kiezen spellen uit die daarbij aansluiten. Hierbij hebben we de mogelijkheid om de Brief Screener psychologische test in te zetten om ontwikkelgebieden in het Executief Functioneren te defineren. Vervolgens komen we langs om het spel uit te leggen en begeleiden. Hierdoor kunnen wij op een effectieve en leuke manier werken aan de Executieve Functies en 21e Eeuwse Vaardigheden van de leerlingen. Dit is dan ook een ideale aanvulling op het bestaande lesprogramma waarmee we leraren werk uit handen kunnen nemen.

We werken altijd met spellen die bijdragen aan de neurologische ontwikkeling, in samenwerking met Marion van den Heuvel, PhD. Assistent Professor Neuropsychologie aan Tilburg University. Hierbij maken we vaak gebruik van Mensa Select spellen, speciaal verkozen door de internationale vereniging voor hoogbegaafden Mensa.

Heb je interesse? Neem contact op voor meer informatie of een offerte!