Ons team

  

 

Robin

Rol bij De Jonge Strateeg: Ik ben de oprichter en Hoofd Strateeg. Het idee hiervoor komt deels uit Amerika, waar we 2.5 jaar gewoond hebben. Sinds we weer in Nederland zijn en ik de diagnose Parkinson kreeg, wilde ik werk doen met impact, en ik geloof dan ook echt dat we dat met dit concept hebben. Ik verzorg nog steeds zo veel mogelijk workshops zelf, waarbij ik de impact ook dagelijks zie.  

Favoriete bordspel: Mijn favoriete spel is Game of Thrones, maar ook Scythe, Brass of Frosthaven doen het altijd goed bij me. Afhankelijk van het soort spel waar ik zin in heb.

Favoriete roleplay-character: Aarrr, de piraat-kenku.

Random feitje: Ik ben in mijn jeugd korfbalcoach geweest.

 

Marion

Rol bij De Jonge Strateeg: Ik ben als “huis-professor” verantwoordelijk voor de wetenschappelijke onderbouwing van alles wat we bij de Jonge Strateeg doen.

Favoriete bordspel: Gloomhaven, omdat het verhaal zo spannend is en je het samen speelt. Ik houd sowieso erg van ‘legacy’-spellen. Dat zijn spellen die je een tijd lang met dezelfde spelers speelt, en waarbij je steeds verder gaat waar je de vorige keer bent gestopt.  

Favoriete roleplay-character: ik ben altijd graag een druïde.

Random feitje: ik heb samen met Robin 2,5 jaar in Amerika gewoond.

 

Emiel

Rol bij De Jonge Strateeg: Ik houd mij bezig met alles wat zich voor De Jonge Strateeg afspeelt in de Randstad. Ik werk als Strateeg, zowel in de bedrijfsvoering maar ook als spelleider en Dungeon Master.

Favoriete bordspel:  Onmogelijk om te kiezen, toch een poging: Libertalia. Luchtpiratenkapitein, wie wil dat nou niet zijn!? Een prachtige balans tussen thema en spelmechanismen, bomvol spelersinteractie. Een goede balans tussen geluk en tactiek. Een geweldig spel. En verder nog 1000 andere spellen waar hier geen ruimte voor is, maar in de nieuwsbrief misschien wel…

Favoriete roleplay-character: Fangs, de Tabaxi (katachtige). Onbedoeld, maar wel legendarisch, een D&D-versie van de gelaarsde kat.

Random feitje: Een van onze katten heet “Meeple”,  een bordspelterm (het zijn de pionnetjes in jouw speelkleur) afgeleid van “my people”.  Hij is een zwart/witte Meeple.

 

Ruud

Rol bij De Jonge Strateeg: coördinator. ook wel Hoofd Regelaar. Ik hou me bezig met de planning en klantencontact en werk samen met Robin aan de bedrijfsprocessen en onze langetermijndoelen.

ik heb 13 jaar voor de klas gestaan en heb een opleiding talentbegeleider van hoogbegaafden gevolgd. Deze ervaring zet ik nu met veel plezier in voor De Jonge Strateeg

Favoriete bordspel: Clank Catacombs! Dat is een soort El Dorado, maar dan uitgebreider, waarbij je schatten moet stelen uit de kerkers van een ondode draak. 

Favoriete roleplay-character: Thaddeus, een eigenwijze en sarcastische bard met een hart van goud.

Random feitje: ik neem sinds kort paardrijlessen.

 

Sebas

Rol bij De Jonge Strateeg: Spelbegeleider op school en professioneel Dungeon Master.

Favoriete bordspel: Ik kan niet goed kiezen tussen Weerwolven en Hellapagos. Beide spellen zijn erg grappig en met grote groepen te spelen. Wel ken ik het spel Weerwolven al erg lang en heeft dat een speciaal plekje in mijn hart. 

Favoriete roleplay-character: Dan moet ik wel voor de Bard class gaan. Erg divers, veel creativiteit in te gebruiken en ook zeker een bepaald level van chaos dat wordt toegevoegd aan het spel Dungeons and Dragons!

Random feitje: Ik heb ooit een driedubbele salto gekund!

Milou

Rol bij De Jonge Strateeg: D&D-workshops geven op scholen, meedenken in de inhoudelijke uitvoering.

Favoriete bordspel:  Dungeons and Dragons! Dat is geen bordspel. Oh, dan Betrayal at Baldurs Gate. 

Favoriete roleplay-character: Toby Bronwell, aka The Flying Dagger, aka The Legendary Slayer, aka The Stygian. (Halfling Rogue).

Random feitje: Als ik D&D speel of leid, maak ik graag gebruik van mijn toneel- en clownerie-achtergrond.

Noa

Rol bij De Jonge Strateeg: Ik ben Dungeon Master voor een van groepen D&D-spelende tieners.

Favoriete bordspel: Colt Express vind ik een heel leuk spel waar je als bandieten in het westen een trein moet overvallen. Ik houd ook heel veel van Magic the Gathering, een fantasierijk kaartspel. 

Favoriete roleplay-character: Mijn favoriete roleplay character is momenteel Jilylah ioni, een vrolijke, behulpzame bard.

Random feitje: ik maak dingen: muziek, illustraties, verhalen en nog veel meer.

Enzio

Rol bij De Jonge Strateeg: Dungeon Master voor privégroepen, inloopsessies en D&D-workshops op scholen.

Favoriete bordspel:  Dungeons & Dragons uiteraard! Nog steeds geen bordspel 🙂 Oh, dan Mysterium. Het is een spannend bordspel waarbij spelers samen een moordmysterie op moeten lossen, waarbij de spelleider een geest is die alleen hints mag geven door middel van kaarten met vage afbeeldingen. 

Favoriete roleplay-character: Toby Bronwell. Het is een character uit een campaign waar ik DM was. Het begon als een snotjochie, dat uiteindelijk z’n woorden waarmaakte door een held te worden, op een hilarische en mooie manier.

Random feitje: Ik heb een YouTube kanaal waar ik soms videos maak over RPG-games, zoals Baldur’s Gate 3. 

Daan

Rol bij De Jonge Strateeg: Ik ben Dungeon Master voor een van de jongere groepen en ik doe speluitleg met uitzicht op uitbereiding.

Favoriete bordspel:  RISK, can’t beat the classics. 

Favoriete roleplay-character: De vuurmagiër, Malgor of Palysia. (Zie foto)

Random feitje:  Mijn roleplay characters staan vooral bekend om het openmaken van deuren met dramatische gevolgen.