Kinderfeesten

Kinderfeesten

Wil jij een echt bijzonder kinderfeest? Denk dan ook eens aan ons! Wij kunnen verschillende bordspellen meenemen en uitleggen voor een middag vol spelplezier. Hierbij zorgen we natuurlijk ook voor een focus op belangrijke vaardigheden als Communicatie, Planning en 21e Eeuwse  Vaardigheden.

Voor kinderfeesten hebben we een tweetal opties: ‘Bordspel Bazen‘ of ‘Roleplaying Heroes‘. Zie hieronder meer informatie over deze keuzes.

Daarnaast werken we samen met het Pannenkoeken Paradijs in Tilburg Reeshof waarbij onze feestjes op hun locatie gegeven kunnen worden in combinatie met pannenkoeken en drinken. Hier wordt een bedrag bovenop onze prijzen gerekend. Voor meer informatie kun je contact opnemen of contact opnemen met het Pannenkoeken Paradijs.

Bordspel Bazen

Samen bordspellen spelen: niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Houden jullie thuis van bordspellen? Denk dan eens aan onze workshop als feestje! Bordspellen zijn namelijk niet alleen erg leuk, maar ook erg goed voor de ontwikkeling.

De kinderen hebben een leuke, uitdagende workshop waarbij ze strategisch zullen denken om hun vriendjes te slim af te zijn, of ze werken samen om de uitdagingen van het spel te overwinnen.

De Jonge Strateeg heeft verschillende soorten bordspellen voor verschillende thema’s en interesses. Daarom is er altijd een spel dat aansluit bij jullie kinderfeestje!

Op de dag zelf is de Jonge Strateeg aanwezig met bordspellen, legt deze uit en begeleid de kinderen bij het spelen.

Bordspel Bazen workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.
€12,50 pp voor 2 uur
€15,- pp voor 2,5 uur
€17,50 pp voor 3 uur

Roleplaying Heroes

Ultieme creativiteit!
Rollenspellen: ben de held in je eigen verhaal.

Heb jij wel eens gehoord van het rollenspel Dungeons and Dragons? Misschien in Stranger Things of The Big Bang Theory? De Jonge Strateeg biedt kinderen de kans om dit samen te spelen!

In deze workshop werken kinderen samen als helden om een verhaal te vertellen. Een verhaal waarin zij de hoofdrol hebben! Met behulp van dobbelstenen en creativiteit gaan de kinderen bepalen wat er gebeurt. De Jonge Strateeg zorgt voor het begin en een doel, maar vanaf daar zijn de kinderen de baas!

Ideaal aan te passen aan de interesses van het jarige kind. Het verhaal kan gaan over ridders, piraten, prinsessen, eenhoorns, noem maar op – alles is mogelijk!

Op de dag zelf is de Jonge Strateeg aanwezig met de benodigdheden, verkleedspullen en veel fantasie! Ze leggen uit hoe het werkt en begeleiden het verhaal.

‘Roleplaying Heroes’ workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. €12,50 pp voor 2 uur
€15,00 pp voor 2,5 uur
€17,50 pp voor 3 uur

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close