Opties

Bij De Jonge Strateeg bieden we verschillende pakketten aan om aan te sluiten bij jouw wensen. Mocht de juiste optie voor jou er niet tussen staan, neem dan even contact op zodat we een aanbod op maat kunnen creëren. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Volgens Harvard Center on the Developing Child zijn bordspellen zeer geschikt om de ontwikkeling van zowel 5 tot 7 jarige kinderen als 7 tot 12 jarige kinderen te bevorderen. Maar ook voor adolescenten noemen ze strategische bordspellen als een belangrijk element voor de ontwikkeling. Hierbij is wel van belang dat de juiste spellen gespeeld worden. Wij kunnen hierbij ondersteunen en zorgen dat jouw kind de juiste spellen speelt.

We werken altijd met spellen die bijdragen aan de neurologische ontwikkeling, in samenwerking met Marion van den Heuvel, PhD. Assistent Professor Neuropsychologie aan Tilburg University. Hierbij maken we vaak gebruik van Mensa Select spellen, speciaal verkozen door de internationale vereniging voor hoogbegaafden Mensa.

Optioneel bij elk pakket is het afnemen van de ‘Brief Screener’. Dit is een test die gebruikt wordt in wetenschappelijk onderzoek, gezondheidszorg en onderwijs om het ‘Executief Functioneren‘ – kernvaardigheden voor hoger functioneren zoals Planning, Geheugen, Inhibitie, Aandacht en Aanpassingsvermogen – te meten. Hiermee kunnen we een globaal beeld krijgen van de sterke en  zwakke kanten van de jongere zodat we daar op in kunnen spelen met de juiste spellen en speciale aandacht.
€ 10 per test 

Bordspel Bazen

De groep om bordspellen te spelen. Hierbij delen we de deelnemers in op leeftijd en ervaring. Daarmee is deze groep geschikt voor de jongste strategen in spé en beginners, maar ook voor tieners en strategische meesters. Met deze bordspellengroep trainen we onder andere Planning, Inhibitie, Theory of Mind en Communicatie. Vaardigheden die goed van pas komen op school én later. We focussen altijd op Sportiviteit en Strategisch Denken met voor de jongste strategen spellen als Carcassone, Forbidden Island, Sushi Go, Saboteur en Tsuro. Voor de ervarener strategen komen hier bijvoorbeeld 7 Wonders, Machi Koro, Takenoko, Photosynthesis, Wingspan en Pandemic bij.

1 of 2 kinderen: € 17,50 pp
3 of 4 kinderen: € 15,- pp
5 of 6 kinderen: € 12,50 pp
7+ kinderen: € 10,- pp

Vanaf 6 jaar

Roleplaying Heroes

Voor een echte focus op Communicatie en Creativiteit bieden we Roleplaying groepen aan voor verschillende leeftijd groepen. Werk samen met je vrienden om op een creatieve manier obstakels te overwinnen en een spannend verhaal te maken. Het bekendste systeem is Dungeons and Dragons, maar we gebruiken ook andere systemen afhankelijk van de leeftijd. Dit wordt door Harvard University specifiek genoemd als goed voor 7 tot 12 jarigen!

1 of 2 kinderen: € 17,50 pp
3 of 4 kinderen: € 15,- pp
5 of 6 kinderen: € 12,50 pp
7+ kinderen: € 10,- pp

Vanaf 6 jaar

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close